Mars 2015

NIVA NYTT

-Ännu en Nivian på plats! Välkommen Camilla Fagerberg till oss på Niva! Camilla Fagerberg började hos oss i början av mars. Hon är klippt och skuren för vårt kontor, där hon kommer in med stor erfarenhet inom vår bransch och hennes lugna och trevliga personlighet. Utanför arbetstid spenderar Camilla gärna tid med sin familj och spelar dart.

-Nu ska vi äntligen se till att ALLA våra kunder får sina rapporter på ett enklare och modernare sätt. Vi ska succesivt implementera Visma Ekonomiöversikt till alla kunder. Detta innebär att ni då kommer få Era rapporter levererade på ett mycket mer överskådligare sätt. Fråga Niva nästa gång du pratar med oss.

-Nivas årliga Sälen konferens har även tagit plats. Årets konferens tema var " Sammansvetsning av gänget och Innovation" Wow så många idéer som kom fram och vi ser fram emot att implementera en del av dessa.

-Vi kommer även att göra prisjustering av våra tjänster inom kort och vi kommer såklart att skicka ut separat informations mejl till de kunder som det gäller. OBS viktigt att även ni tänker på att justera er prissättning gentemot era kunder ibland. Säg till om ni vill ha råd i detta!

Månadens -Kom ihåg!

Några saker som vi vill påminna er om:

-Vi går in i "deklarations tider" nu. Dom förtyckta deklarationerna kommer att börja dimpa ned i Era brevlådor. Kontrollera de förtryckta uppgifter i inkomstdeklarationen att de stämmer, om inte skicka med underlag för att justera. Ha som regel att lämna in <u><i>alla fyra sidor </i></u><i></i>till oss så att vi kan sammanställa den med Era företagssiffror och eventuella bilagor som ert företag genererar  ex K10:an.

-Högsäsong är ett faktum här på Niva! Super spännande med lite extra puls. Men för att vi ska kunna jobba sunt och hinna med alla i så god tid som möjligt ber vi Er lite EXTRA att komma in med materialet i tid. Vi tackar på förhand!

-Det finns tillfällen och situationer i företagandet som kan innebära stora utmaningar för Er som företag. Tex kan man drabbas av att ens kunder inte betala och man hamnar i svåra likvida problem. Eller att man helt enkelt inte får någon lönsamhet eller att man har stora säsongs variationer som gör att pengar in blir väldigt oregelbundet. Bara för att nämna några saker som kan göra att ett företag hamnar i kris. När sådana här situationer sker är det super viktigt att ni involverar oss i detta. Vi kan vara till stor hjälp och stöd till Ert företag och till dig som företagsledare.

Skattetips

-Regeringen har sänkt avdragsrätten för privat pensionssparande. Se därför över ditt pensionssparande. De finns alternativa sparformer och för dig som har ”hög” lön kanske skall fundera på att löneväxla ditt pensionssparade. Vi på Niva hjälper dig gärna.

Visste du att

-Camilla Niva hos oss har varit på första sidan av tidningen i sin ungdom. "Stjärnskottet" var rubriken I femte klass var Camilla känd som Nr 4, guard, i basketlaget KFUM Jordbro Basket var Camillas liv och passion under hela hennes ungdom. Detta satte grunden i Camillas ledarkap idag och även till att hon idag är en grym team player!

Har du tänkt på vad som päglat dig i ditt företagande?

-Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva. Ni är de vi jobbar för varje dag.

-Vi jobbar varje dag för att göra er rika!

 

Share...