Niva Nytt - Augusti 2016

NIVA - NYTT

* Den vackra hösten är på ingång och vi hoppas ni har njutit av sommaren lika mycket som vi och tankat på med sol och värme!

* Vi skulle vilja starta denna höst med några ord om vår tillväxt. Niva har som ni alla vet vuxit rätt fort. Från fyra anställda 2010 till 14 st 2016.  Vår framgång är ett faktum och det är ju något vi är superglada för varje dag. Detta är något vi nått pga. att vi har så fantastiska kunder och fantastisk personal. Framgångens orsak är i mångt och mycket Nivas företagskultur och värderingar. Niva är en byrå som har ett större syfte än sin produkt. Vi går varje dag till vårt jobb för att vi vet att vårt arbete har en mening för våra kunder. Vi vill att ni ska lyckas. Detta jobbar vi för och vi gör det med kärnvärden som ärlighet, öppenhet och förtroende. Vi vill påminna er om att dessa värden är densamma för oss än idag. Trots att vi gått från den ”lilla” byrån till den nu ”stora” byrån. Det är viktigt att ni känner att ni är vårt fokus, och ni ska känna förtroende för oss hur små eller stora vi än är. Storleken har ingen betydelse! ;-)

* En ny Niva stjärna har börjat hos oss. Rekryteringen var klar redan i maj månad men vi fick vänta ända till augusti. Nu är hon här! Hennes namn är Dace Kalke. Dace kommer ursprungligen från Lettland och bor idag i Nynäshamn med sin familj som består av man och två barn. Dace har flera års erfarenhet från byråarbete och har stor kompetens inom redovisningsområdet.

* Som ni vet så har vi tidigare nämnt om vårt engagemang i flyktingboenden. Vi har nu bestämt oss för ett boende med åtta killar från Syrien och Afghanistan. Killarna är mellan 15-18 år. Vi tänker ge en gåva till varje barn, en egen cykel och telefon. Boendet kommer även att få ett pingisbord. Tack alla ni som hjälpt oss att göra detta möjligt, och ett speciellt tack till Grundets vandrarhem på Rögrund, www.grundet.se Syftet med att Niva hjälper till är inte sponsring eller marknadsföring utan vi har som mål på Niva att ge tillbaka till samhället, bidra och ta gemensamt ansvar för händelser i vårt samhälle. Det ger mål och mening till oss alla.

* Denna månad vill vi berömma våra kunder som kommit in med sitt material i mycket god tid. Mycket uppskattat av oss, TACK!

* Två av våra härliga Nivianer har fyllt år i sommar, Grattis Marie-Louise på 45-årsdagen och grattis Linnea på 31-årsdagen

Månadens - Kom ihåg!

* Vi närmar oss årsslut och den kan vara bra att redan nu börja fundera på att sätta budget för 2017. Att ha ett mål för sin verksamhet är A och O för att verkligen nå dem.
Säg till om ni behöver hjälp av oss att göra det.

Skattetips!

* Som ni säkert vet så är golf en sport som inte är en skattefri förmån.

Men nu har det kommit ett förhandsbesked från Skatterättsnämnden där det framgår att enklare golfspel kan utgöra skattefri personalvårdsförmån. När det gäller enklare varianter av golfspel, så kallad play and play golf och utslagsspel på drivning range, ansåg nämnden i detta besked att det bör kunna jämställas med annan motion eller friskvård som är av enklare slag.

OBS! Enligt förhandsbeskedet gäller det enbart ENKLARE varianter av golfspel, inte golfspelet generellt.

Dessutom talar det för att förhandsbeskedet överklagas av Skatteverket.

Visste du att

 Vi gärna anger ditt företag som en referenskund - det innebär att vi skriver på vår hemsida att ni är kunder hos oss. Bra tillfälle även för ditt företag  att synas, länkningar är alltid bra för er marknadsföring. Maila logotyp, så lägger vi upp den. Vill du också skriva några rader om vårt samarbete så uppskattas även det.

- Vi även finns på Instagram, in och följ!

-Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva. Ni är de vi jobbar för varje dag.

-Vi jobbar varje dag för att göra er rika!

Dela på...