Niva Nytt - Februari 2019

Bäste kund,

Februari månad har inte bara bjudit på ljusare mornar och vårkänslor utan vi fick även lära känna influensan. Detta år drabbades vi jättehårt och nästan alla fick en liten dos av den.
Tack vare ett grymt lagarbete är vi alla på benen igen.

Just nu samlar vi mycket energi och gör oss så redo vi kan inför vårens högsäsong som redan har börjat knacka på dörren här på Niva Ekonomi.

Vi har även fullt upp med att hitta nya Nivianer till vårt gäng och har nu hittat en ny stjärna - Mia Sundberg, som kommer börja hos oss nu under våren. Om ni vet någon som skulle passa in i vårt gäng - be dem mejla camilla@nivaekonomi.se.

För övrigt...

*Liselotte utsågs till Månadens anställd.

Månadens Nivian är en person som är glad, hjälpsam och en fantastisk kollega. Hon är en riktigt stjärna på att lära ut och har en positiv inställning till jobbet vilket också smittar av sig på andra.

För er som kanske har missat detta så har vi investerat i ett kontor inne på Söder på Blekingegatan, där ska vi kunna möta upp våra stadskunder. Alla Niva kunder får såklart hyra även detta kontor om så skulle behövas.

Månadens Kom ihåg

Missa inte den 16 april då är det dags igen, då kommer vi ha vårt andra kundevent här på Niva Ekonomi. Under detta kundevent kommer vi ta upp frågor kring deklarationer och skatt, avdrag man kan göra, mer information kring digitalisering och Centsoft.

Vi kommer även gå igenom fördelen med fast pris.
Vi är supertaggade inför detta och hoppas att så många som möjligt har tid att komma. J

Kom ihåg att lämna in årets deklaration till oss så fort du får den i brevlådan.

Om du anmält myndighetspost till Skatteverket kommer du att få din deklaration i den digitala brevlådan på Skatteverkets hemsida - har du Kivra gäller samma sak.
Du behöver då logga in, skriva ut alla sidor och skicka deklarationen till oss, alternativt komma och lämna in den. Det är mycket viktigt att du kontrollerar de förtryckta siffrorna att de stämmer och sedan skriver under deklarationen och skickar till oss.

Tips till dig

* Har du varit kund hos Niva mer än 6 månader och vill ha ett fastprisförslag på din redovisningstjänst?  Mejla Camilla Niva så tar hon fram ett förslag till dig.

Visste du att...

* Vi anger ditt företag som en referenskund - det innebär att vi skriver på vår hemsida att ni är kunder hos oss. Bra tillfälle även för ditt företag att synas, länkningar är alltid bra för er marknadsföring. Mejla logotyp och skriv gärna några rader om vårt samarbete så lägger vi upp det.

* Vi finns på Instagram, in och följ oss på @nivaekonomi!

* Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva.

* Vi jobbar varje dag för att göra Er rika!

 

Dela på...