Niva-Nytt Juli 2018

Niva Nytt

Vilken sommar, tror visst bestämt att denna sommar är något vi kommer prata om för resten av livet. Samtidigt som alla varma sommarminnen kommer värma oss senare i vinterkylan! 

Här på Niva kontoret har vi varvat varandra med att gå på semester och vi som har jobbat har öppnat glasskonto på närmsta Cirlce Kstation och även gått och blivit förälskade i fläkten. Tror att hela Sveriges befolkning har fått en extrem förälskelse i fläkten med tanke på att den är slutsåld i hela landet. :) 

 

Månadens - Kom ihåg

* Påminnelse om dessa telefonbedrägerier och Bluffakturor

* Har du inget bank -id så rekommenderar vi dig starkt att skaffa det. Inte minst för att Skatteverket äntligen har gjort det möjligt för oss att deklarera din privata inkomstdeklaration via fil och då behöver du ha ett bank-id för underskrift och godkännande.

 * GDPR, har vi skickat ut till er alla där ni måste signera så glöm inte att returnera dom tillbaka till oss. Vi har även uppdaterat vår hemsida med en flik som heter GDPR där ni kan läsa mer kring detta.

* När ni lämnar material i vår brevlåda här på kontoret på Markörgatan vid entréplan är det väldigt viktigt att ni klistrar ihop kuvertet så inte material ramlar ut tex. Kvitton m.m. :)

Skatteverket

* Privat sjukvård blir dyrare, Skattefriheten för arbetstagare som får hälso- och sjukvårdsförmåner, eller har en sjukförsäkring från sin arbetsgivare slopas. Det innebär att de från och 1 juli kommer att förmånsbeskattas för vården eller försäkringspremien.

* Fordonskatt, Det nya bonus-malus-systemet träder i kraft och premierar miljövänliga bilar. Köper du en bil med låga utsläpp ges en bonus, medan skatten höjs för bilar som är sämre för miljön, i vissa fall rejält. Gäller enbart nyregistrerade bilar.

* Ett tips är att även gå in på Vismas hemsida på deras ”Visma infoline” och läsa om de nya lagar och förordningar från halvårsskitet. Här har ni en direkt länk. https://www.vismaspcs.se/min-sida/infoline-artikel?Id=0d40083c-73a9-4b88...

* Hör med oss om det är något specifikt du undrar över just nu.

Visste du att..

* Vi anger ditt företag som en referenskund - det innebär att vi skriver på vår hemsida att ni är kunder hos oss. Bra tillfälle även för ditt företag att synas, länkningar är alltid bra för er marknadsföring. Mejla logotyp och skriv gärna några rader om vårt samarbete så lägger vi upp det.

* Vi finns på Instagram, in och följ oss på @nivaekonomi !

* Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva.

* Vi jobbar varje dag för att göra Er rika!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på...