Niva - Nytt Juni 2017

NIVA - NYTT

Äntligen kom sommaren! Hoppas att ni alla har haft en magisk vår och verkligen njutit av årstiden som är den vackraste på året.

 * Nivas vår har varit hektisk med hög puls och många deadlines vilket har varit och är förväntat eftersom det är vår högsäsong. Vi nådde alla deadlines med bravur och har firat massor. Vi åkte fyra dagar till vackra Kroatien på konferens som även bjöd på träning, reflektion och inte minst teambuilding. Nu laddar vi inför sommar och semester. 

* Kom gärna in och hälsa på oss under sommaren. Vi har bland annat två sommarjobbare i receptionen som vi vill välkomna. Emmie 16 år och Hanna 17 år.

* Stort Grattis till Jenny som fyllde 45 år i maj!

* Vi vill passa på att tacka alla våra kunder för att ni har engagerat er och varit extra bra på att lämna in ert material i efterfrågad tid, så att vi kunnat arbeta enligt plan. Tack för den feedback vi får av er om hur ni upplever vårt arbete. Det är viktigt att få både ros och ris för att kunna utvecklas och bli bättre, men också viktigt att vi får feedback när ni tycker vi gör ett bra jobb. Tack också för ert förtroende att ha oss som redovisningsbyrå. Ni är bäst!

Månadens Kom ihåg!

* Kontorets öppettider under sommaren är 09.00 – 15.00 fram till den 14 augusti. Ni kan lämna Ert material dygnet runt i vår brevlåda på entrédörren.

* Vi får många frågor om vad "Skattekonsultation AB deklaration" är på våra fakturor. Det är ett fastpris på den bolagsdeklaration vi skickar för ert aktiebolag som är baserat på ert senaste bokslut.

* Kommer det post  från Bolagsupplysningen i brevlådan, fyll inte i och skicka tillbaka. Det kostar 4795:- och är bluff!

* Boka in din semester, du behöver också återhämta dig!

Skattetips

* Vi väntar fortfarande spänt på beslut om alla dom förslag som vi har skrivit om under våren.

* Ni vet väl att ju mer skatt du betalar desto bättre går det för företaget! P.S ring Camilla om du vill diskutera detta ;-)

Visste du att

- En genomsnittskund på Niva tar cirka 5,5 timmar/månad att göra all löpande redovisning och rapportering till.

- Vi anger ditt företag som en referenskund - det innebär att vi skriver på vår hemsida att ni är kunder hos oss. Bra tillfälle även för ditt företag  att synas, länkningar är alltid bra för er marknadsföring. Maila logotyp och skriv gärna några rader om vårt samarbete så lägger vi upp det.

- Vi finns på Instagram, in och följ!

-Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva. Ni är de vi jobbar för varje dag.

-Vi jobbar varje dag för att göra er rika!

Dela på...