Niva - Nytt Juni 2018

Niva Nytt,

Den höga pulsen och nya deadlines tog vi med oss in i juni månad också. Tack vare vårt grymma lagarbete och engagemang lyckades vi även denna månad, Men det är faktiskt inte bara vi på Niva Ekonomi som gjort detta möjligt utan också ni - våra kunder! Hade ni inte levererat ert material i tid och visat sånt intresse hade vi inte lyckats. Ni är bäst!

Juni månad har också bjudit på den årliga sommarkonferensen, detta år var destinationen Palma. Vilken stad    Träning och hälsa stod i fokus på agendan även detta år och för att göra det möjligt hade vi med oss vår Personliga Tränare Keivan, Kost experten Lina och Livscoachen Susanne som gjorde detta med bravur.  Förutom hård träning bjöds det på cykeltur genom Palma stad, gudomliga smakupplevelser, teambuilding och enormt mycket skratt. Tror bestämt att alla nivianer som var med på denna resa är överens om att de fyra dagarna vi spenderade i Palma var ren MAGI, som vi kommer leva länge på! Nu är vi tillbaka på kontoret här på Markörgatan och fokus ligger nu på att tömma våra skrivbord inför sommarn för att vi alla sedan ska kunna få njuta av vår efterlängtade sommarsemester när det är ens tur att gå.   Vad har ni för semesterplaner? Vi på Niva önskar er alla en trevlig sommar!!

* Vi vill även Gratulera vår älskade Tessan som har fyllt år nu den 26 maj!

 

 Månadens - Kom ihåg

* Påminnelse om dessa telefonbedrägerier och Bluffakturor

* Har du inget bank -id så rekommenderar vi dig starkt att skaffa det. Inte minst för att Skatteverket äntligen har gjort det möjligt för oss att deklarera din privata inkomstdeklaration via fil och då behöver du ha ett bank-id för underskrift och godkännande.

* GDPR, har vi skickat ut till er alla där ni måste signera så glöm inte att returnera dom tillbaka till oss. Vi har även uppdaterat vår hemsida med en flik som heter GDPR där ni kan läsa mer kring detta.

* Kom ihåg att semester planera! :)

 

Skatteverket

* Privat sjukvård blir dyrare, Skattefriheten för arbetstagare som får hälso- och sjukvårdsförmåner, eller har en sjukförsäkring från sin arbetsgivare slopas. Det innebär att de från och 1 juli kommer att förmånsbeskattas för vården eller försäkringspremien.

* Fordonskatt, Det nya bonus-malus-systemet träder i kraft och premierar miljövänliga bilar. Köper du en bil med låga utsläpp ges en bonus, medan skatten höjs för bilar som är sämre för miljön, i vissa fall rejält. Gäller enbart nyregistrerade bilar.

* Hör med oss om det är något specifikt du undrar över just nu

 

Visste du att..

* Vi anger ditt företag som en referenskund - det innebär att vi skriver på vår hemsida att ni är kunder hos oss. Bra tillfälle även för ditt företag att synas, länkningar är alltid bra för er marknadsföring. Mejla logotyp och skriv gärna några rader om vårt samarbete så lägger vi upp det.

* Vi finns på Instagram, in och följ oss på @nivaekonomi !

* Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva.

* Vi jobbar varje dag för att göra Er rika!

Dela på...