Niva Nytt - Maj 2016

NIVA - NYTT

* Sommaren är äntligen här och vi håller på för fullt med att förbereda inför årets sommarfest! Du har väl anmält dig? Den vill du inte missa!

* Vi börjar se målet gällande inkomstdeklarationer och bokslut. Sista racet nu...

* Byte av kontaktperson på  Niva

Som vilket företag som helst sker det ibland förändringar hos oss på Niva. Ibland behöver vi göra förändringar i vilken kontaktpersonen som är ansvarig  för respektive  kund. Det händer att konsulter hos oss går på mammaledighet, tjänstledighet eller helt enkelt slutar på Niva. Vår personalomsättning är extremt låg men det händer att personal väljer att gå vidare till andra utmaningar. Vi ser till att den nya kontaktpersonen får all  informationen om er och konsulterna arbetar ihop innan den nya konsulten tar över. Vår policy är att ni som kund får träffa er nya konsult på ett kostnadsfritt möte. Det är viktigt att ni vet att som kund köper du hela vår byrås kunskap och inte en konsults. Kom ihåg att om det vid byte av kontaktperson känns dåligt på något vis, ska du känna dig trygg i att ringa oss. Camilla är den som är ansvarig för detta. Tveka inte. Er nöjdhet är vårt mål!

Välkommen Linnéa! 

Som vi längtat efter henne. Nu är vår Linnéa tillbaka efter år av barnafödande. Vi har saknat henne massor och längtat efter hennes kompetens till oss på byrån.

Riitta utsågs till månadens Nivian: 

Månadens Nivian går till Riitta som under sina år på Niva gått från klarhet till klarhet och växt in i sin roll som konsult och kollega och gjort de på ett storartat sätt. Riitta är en varm och omhändertagande person som alltid ser till att vi har de bra på kontoret

Månadens - Kom ihåg!

* Några viktiga saker vi vill påminna Er om:

* Vi har en ny postlåda på entrédörren så nu kan Du lämna material dygnet runt.

* Snart blir 20-, 50- och 1000-kronorssedlar ogiltiga Efter den 30 juni i år blir de äldre 20-, 50- och 1000-kronorssedlarna ogiltiga att betala med, vilket innebär att ni efter detta datum inte längre ska ta emot dessa sedlar. Däremot kan ni som företag, precis som allmänheten, till och med den 31 augusti 2016 sätta in dessa sedlar på bankkontot. Gå in på http://www.riksbanken.se/sv/sedlar--mynt/Till-dig-i-bank-och-butik/ för mer information till både personal och kunder.

* Varning för bluffmejl Falska mejl kan förekomma i olika varianter och de är särskilt frekventa när det är deklarationsdags eller när skatteåterbäringen är på väg. Om du har fått ett mejl eller sms som ser ut att komma från Skatteverket, men som du misstänker är falskt ska du:

inte klicka på länkar i det

inte öppna bilagor

inte svara på meddelandet

Vår rekommendation är att du raderar mejlet eller meddelandet.

Skattetips

* Om du har uppskov på skatten för din sålda bostad sedan tidigare:
Tänk på att varje år göra en ny bedömning om du ska ha kvar uppskovet eller kanske betala av en del varje år, det kan löna sig - fråga oss på Niva.

Visste du att

- En mygga har 47 tänder

- Vi även finns på instagram, in och följ!

-Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva. Ni är de vi jobbar för varje dag.

-Vi jobbar varje dag för att göra er rika!

Dela på...