Niva- Nytt Maj 2018

NIVA NYTT

Klarblå himmel, rekordtemperaturer, första doppet avklarat och sommaren är i full blomstring. Det är så många av oss kommer minnas Maj månad 2018. Att denna månad kommer gå till historien är nog ingen överraskning. På SMHI har man nu gått ut med att Maj 2018 klår mångåriga rekordinnehavaren 1889-med råge. J 

Men för oss på Nivakontoret kommer inte maj månad bara vara varma minnen utan också minnen om grymt lagarbete. Pulsen har som vanligt under denna högsäsong här på kontoret varit väldigt hög men vi har jobbat som ett team redan från början och alltid tagit laget före jaget och det är det som har gjort att vi kunnat nå dessa resultat. Att vara en del av en gemenskap är mer än bara ett sätt att uppvisa styrka. Att tillhöra en gemenskap ger enormt mycket positiva fördelar, både för de enskilda individerna och för gruppen som helhet.

 För övrigt…

* Helsingborgs kontoret är i full rullning och det händer massor nere i Skåne. Vi välkomnar Stephanie som börjar nu denna vecka till Niva gänget!

* Vår nya stjärna här på Nivakontoret Malin som många av er kanske redan har träffat i receptionen är vårt nya ansikte utåt och har redan börjat känna sig som hemma. Malin kommer försöka lägga mer fokus på sociala medier så gå in och följ oss @nivaekonomi

* Vi vill även Gratulera vår älskade Jenny som har fyllt år nu den 25 maj!

 

Månadens – Kom ihåg!

 

* För er som godkänner via Bank-ID är det viktigt att ni går in och signerar när man fått mejl från oss att inkomstdeklarationen är klar. Annars ses den som INTE inlämnad.

* Påminnelse om dessa telefonbedrägerier och Bluffakturor

* Har du inget bank -id så rekommenderar vi dig starkt att skaffa det.

Inte minst för att Skatteverket äntligen har gjort det möjligt för oss att deklarera din privata inkomstdeklaration via fil och då behöver du ha ett bank-id för underskrift och godkännande.

* GDPR, har vi skickat ut till er alla där ni måste signera så glöm inte att returnera dom tillbaka till oss. Vi har även uppdaterat vår hemsida med en flik som heter GDPR där ni kan läsa mer kring detta.

* Den 14 juni åker vi iväg på vår årliga konferens och detta år tar flyget oss till Palma. Vi är tillbaka den 19 juni och kontoret kommer vara bemannat sommartider, från klockan 09.00-15.00. Dock kommer det vara stängt den 15 juni.

 

Skattetips

* Hör med oss om det är något specifikt du undrar över just nu.

 

Visste du att

* Vi anger ditt företag som en referenskund – det innebär att vi skriver på vår hemsida att ni är kunder hos oss. Bra tillfälle även för ditt företag att synas, länkningar är alltid bra för er marknadsföring. Mejla logotyp och skriv gärna några rader om vårt samarbete så lägger vi upp det.

* Vi finns på Instagram, in och följ oss på @nivaekonomi.se

* Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner dessa ledord verkligen representerar oss på Niva.

* Vi jobbar varje dag för att göra Er rika!

 

 

Dela på...