Niva - Nytt - Mars 2017

NIVA - NYTT

* No niin... (finsk flagga)

*  Den bästa tiden är här – våren!

* Vi inleder våren med att välkomna ytterligare Nivianer till vårt härliga team. Anna kommer vara vårt nya ansikte utåt och den första ni möter i receptionen. Anna har erfarenhet inom bla hotellbranchen. Anna hittar man för det mesta i ishallar runt om i Stockholm då hennes söner spelar hockey, eller på gymet som är ett brinnande intresse.

* Vi håller som bästa på att samla in alla inkomstdeklarationer Har du inte lämnat din, gör gärna det snarast. Har ni digital brevlåda, logga in, skriv ut deklarationen, skriv under den, och lämna in till oss.

* Alla på Niva har fått egna fasta nummer som komplement till mobilnumret. Alla nummer finns på hemsidan under fliken hitta/kontakta oss.

* Stort grattis till Ann-Sofi som fyllde 35 år i mars! Det firade vi såklart med lite skönsång och ballong!

Månadens Kom ihåg!

* Regeringen ändrar på 3:12-förslaget Regeringen har gjort vissa justeringar i förslaget om nya skatteregler för fåmansföretag. Bland annat lämnas förenklingsregeln orörd på 2,75 inkomstbasbelopp. Även kravet på eget löneuttag för att få beräkna lönebaserat utrymme lämnas oförändrat på nivåerna 6 respektive 9,6 inkomstbasbelopp. Läs mer på http://www.regeringen.se/debattartiklar/2017/03/vi-andrar-pa-312-forslaget/

* Kom ihåg att planera inför semestern så ni kan vara lediga. Det är viktigt att återhämta sig som företagare och människa!

* Våra öppettider under påsken är följande: Skärtorsdag 8.30 – 16.30 Långfredag Stängt Annandag påsk stängt Det går som vanligt att lämna material dygnet runt i vår brevlåda i entrédörren

* Viktigt att ni tänker på att kvitton som gäller som garanti bör ni kopiera upp och spara separat hos er eller scanna i tex dropbox ifall ni behöver detta vid retur eller trasig vara. Det kan ta tid att ta fram kvitton som är insorterade och kanske arkiverade i kartong.

* Kom ihåg att säkerhetskopiera datafiler och annan viktig information på era datorer. Du kan också välja att arbeta via dropbox eller dylikt. Vi hjälper dig gärna med detta. Fördelen med att arbeta mot ”molnet” är att du har tillgång till datafiler och annat vart du än befinner dig.

Skattetips

* Hör med oss om det är något specifikt du undrar över just nu.

Visste du att

- En genomsnittskund på Niva tar cirka 5,5 timmar/månad att göra all löpande redovisning och rapportering till.

- Vi anger ditt företag som en referenskund - det innebär att vi skriver på vår hemsida att ni är kunder hos oss. Bra tillfälle även för ditt företag  att synas, länkningar är alltid bra för er marknadsföring. Maila logotyp och skriv gärna några rader om vårt samarbete så lägger vi upp det.

- Vi finns på Instagram, in och följ!

-Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva. Ni är de vi jobbar för varje dag.

-Vi jobbar varje dag för att göra er rika!

 

Dela på...