Nytt om Niva!

Vi har samlat ihop oss efter en varm och härlig semester, där vi, precis som Du, fått massa värme och energi. Nu har vi laddat upp oss inför hösten och vintern.

Vi har nu börjat med nyhetsbrev som vi kommer att skicka ut kontinuerligt till alla våra kunder. Vi vill att Du ska känna Dig uppdaterad på vad som händer här hos oss på Niva samt ge lite skattetips och ”Månadens-kom-ihåg-saker” till Dig som företagare.

STORT tack till alla er som svarat på vår kundenkät. Det har gett oss en bild av vad ni tycker och betyget blev mycket gott.
Tack för ditt engagemang!
Betyder mycket för oss att Du ger oss Din feedback på vårt samarbete.

Under sommaren har vår fantastiska solstråle - Cecilia Jansson, slutat för att gå vidare till nya äventyr på Stockholms Universitet. Hon kommer att vara saknad och vi önskar henne lycka till!
Vi har nu fått en ny solstråle till receptionen, nämligen Ann-Sofi Berglund, som började hos oss i juni. Välkommen Anso! (som hon också kallas), hoppas du kommer att trivas hos oss i vår Niva familj.

Andra händelser på Niva som skett den senaste tiden.
* Monica har fyllt 50 år. Grattis!
* Hela personalstyrkan har fotograferats inför den nya hemsidan.

Månadens - Kom ihåg!

* Representation: Var noggrann med att skriva deltagarnas namn och syftet med representationen på era kvitton

* Skrivna kvitton (kvittot ska vara ställt till ert företag) på inköp över 2000 kr. Med det menas att om ni handlar exempelvis i en affär för mer än 2000 kr till ert företag och betalar med kort eller kontant, så bör ni även be kassörskan att skriva ett kvitto som är utställt till ert företag.
Detta kallas skrivet kvitto.

Skattetips

Utdelning som tas i Aktiebolaget beskattas med 20% vilket man ska ha i åtanke när man tar ut sin lön i aktiebolaget under året. Man kan så långt det går ( i första hand) försöka hålla en lönenivå som gör att man bara betalar kommunal inkomstskatt och sedan när årsbokslutet är fastställt och om bolaget har utdelningsbara medel beslutar man om att ta utdelning istället. Säg till om du vill ha mer information om detta så berättar vi mer i detalj!

Visste du att!

Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens!
Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva. Ni är de vi jobbar för varje dag.

Vi jobbar varje dag för att göra er rika!

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

Prenumerera på Nivas nyhetsbrev!

Dela på...